Registrering
För att kunna boka tid måste du vara registrerad. När du registrerat dig kommer du att få ett mail med ditt nya spelkontonummer, samt ett lösenord. Dessutom måste du ha betalat in i förskott för att kunna boka.

Betalning
Det snabbaste sättet att betala är att du swishar pengar till 123 238 56 98. Glöm inte att ange spelkontonummer! Vi försöker så fort vi hinner, sätta in pengarna på ditt spelkonto. Ett annat sätt att betala är via bankgiro 664-1161, då ber vi dig att mejla info@vtk.se med uppgift om insatt belopp och spelkonto. Räkna med att detta tar något längre tid om du väljer BG (upp till 5 arbetsdagar).
PriserMedlem   Ej medlem
Kvällar från Kl 15:00 och helger, hela dagen150190
Övriga tider110145
Utomhusbana7070
Medlemsavgift betalar du på samma sätt som löstimmar men du måste ange för vem/vilka medlemsavgiften gäller (350kr för junior, 450kr för senior och 700kr för familj)

Du får tidigast medlemsrabatt när du betalt medlemsavgift (inte retroaktivt).

Kvitto
Kontakta oss via mail om du vill har kvitto på erlagt belopp. Många företag har friskvårdsbidrag för sina anställda. Tennisspel är giltigt för detta. Dock ej medlemsavgiften

Tillträde
Ytterdörren låses upp automatiskt 10 min innan bokad tid. OBS, se till att dörren går igen ordentligt när du lämnar hallen.

Banor och omklädningsrum
Tennishallen har två innebanor. Banan närmast entrén är bana 1 och den längst bort är bana 2. Det finns två omklädningsrum, ett för damer och ett för herrar, och det finns även duschar där.

Avbokning
Man kan boka av tider, men det måste ske senast 24 timmar innan bokad tid.

Abonnemang
Som alternativ till tidbokningen, kan vi erbjuda helårsabonnemang. Med ett sådant får du en fast tid som vi bokar in till dig. Kontakta oss på: info@vtk.se

Allmänna villkor
Det åligger dig, som användare att hantera inloggningsuppgifterna på ett säkert sätt. VTK tar inget ansvar för obehörigt användanade av inloggningsuppgifter. VTK ansvarar för att inbetalade medel finns tillgängliga för bokning, senast fem arbetsdagar från det att de kommit klubben tillhanda. Inbetalda medel kan endast användas för bokning av banor i tennishallen eller utomhusbanan. Om du önskar avregistrera dig, skickar du ett mail till styrelsen@vtk.se. Innestående saldo på spelkonto återbetalas ej men det går bra att föra över saldot till ett annat spelkonto. När du har bokat en bana tar du ansvar för att inga obehöriga tar sig in i hallen. Du förväntas lämna hallen i samma skick som när du kom dit. Lämnar du smuts, skräp eller skadegörelse efter dig på banor, omklädningsrum, samlingsrum etc tar vi ut en speciell avgift för städning. Tvingas vi gör det kan ni stängas av från bokningen tills dess att skulden har reglerats. Inom hallen råder rökförbud samt förbud att förtära alkoholhaltiga drycker.
Läs här om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Kontakt
Om du har frågor, kontakta oss på: info@vtk.se